Gesslein F6 Air+ 2017 770770

Popis produktu

Parametre produktu

Typ
športové
Hmotnosť
8.8 kg
So zatáčacími kolesami
áno

Parametre produktu

Typ
športové
Hmotnosť
8.8 kg
So zatáčacími kolesami
áno

Popis produktu

Kolekcia 2017 F6 Air+ Robustný „Allrounder“!

Či pešia zóna alebo poľná cesta – pre F6 Air+ od firmy Gesslein žiaden problém v akejkoľvek situácii! Vybavený s otočnými kolieskami je veľmi pohyblivý pri nákupoch, so štyrmi veľkými kolesami úplne vhodný na jazdu v teréne – vďaka osobitne dostupnej výmennej náprave. Ďalšie výhody: preklápateľná rukoväť a brzda na rukoväti. Nová konštrukcia,nové kolieska Air+,nová teleskopická náprava!!!

Nové!

GESSLEIN AIR+KOMFORT PNEUMATÍK BEZ DUŠÍ

Nové koleso spája výhody vzduchom plnej pneumatiky a pneumatiky so vzduchovými komôrkami v novej dimenzii. Obťažujúce hustenie a výmena duší patria minulosti. Inovatívne koleso pozostáva z jadra zloženého zo vzduchových komôrok, ktoré je obopnuté gumovým plášťom. Zušľachtený povrch zamedzuje vytvoreniu priehlbín alebo vytlačených miest na pneumatiky a zaisťuje perfektnú povrchovú priľnavosť a vynikajúci komfort jazdy.

Neskutočné množstvo farieb!!!

Model F6 Air+ Vám ponúka:

Voľnosť, chvíľu obratne jazdiť s otočnými kolieskami po meste alebo potom relaxovať so 4 kolieskami na prechádzke prírodou.

Kvalita "Made in Germany"

Tu je malý prehľad výhod a vlastností: preklápateľná rukoväť výškovo nastaviteľná rukoväť (74 - 114 cm) ľahko vymeniteľné sady koliesok (vďaka jednoduchým zacvaknutiam rýchla výmena na trekingový variant): 4 veľké kolesá pre jazdu v teréne, snehu a na pláži, a variant s 2 malými jednoitými kolieskami na prechádzky spojené s nákupmi malý rozmer po zložení -podvozok (92 x 59 x 32cm) šírka podvozku len 59 cm!! nové kolesá Air+ s dvojitým guľkovým ložiskom pre pokojný chod otočné kolieska s aretačnou funkciou 12'' kolieska so zásuvnou oskou 4 pérovania jednotlivých koliesok, pričom obidve zadné je možné individuálne nastaviť z tvrdého na mäkké a naopak praktická brzda ovládateľná priamo s preklápateľnej rukoväte veľký úložný priestor vo vrecku na strieške, na opierke sedačky a vo veľkej nákupnej sieťke výškovo nastaviteľná opierka na nohy jednoduché prestavanie na športový kočík zasunutím madla viacnásobne nastaviteľná opierka chrbta 5-bodový bezpečnostný pás s ochrannými vypchávkami odnímateľný zadný diel striešky (ochrana proti slnku) pre lepšiu cirkuláciu vzduchu v horúcich dňoch so zabudovanou moskytierov priehľadné okienko pre nepretržitý zrakový kontakt strieška kompletne demontovateľná s možnosťou prania vysoká strieška pre väčší priestor na hlavu tiché nastavovanie striešky extra veľká slnečná clona veľmi dlhá doba využiteľnosti vďaka výške sedadla cca. 60 cm a ploche ležadla cca. 96 x 34 cm. hliníkový podvozok s nastaviteľným pružením, hmotnosť 8,8 kg (bez vymeniteľnej teleskopickej nápravy s kolesami) možnosť kompletného prania pri 30 °C v práčke v programe ručného prania- Materiál zodpovedá ÖkoTex Standard 100. postupne vyťahovateľná opierka nôh, ktorá rastie s vašim dieťaťom

Materiálové vlastnosti:

Podvozok sa vyrába vo farbe Elox,biela alebo čierna

Špeciálne lakovanie koliesok odolné proti poškriabaniu

Rukoväť - špeciálny materiál absorbujúci vlhkosť z oblasti bicyklov

Vysoko kvalitné látky s hodnotami svetlostálosti 5 až 6

Čalúnenie - extra silné pre pohodlnú oblasť sedadla / ležadla

Varianty koliesok:

F6 Air+ s 2 veľkými kolesami (vzadu) a malými otočnými(vpredu).

Vymeniteľná teleskopická náprava s dvoma veľkými kolesami (voliteľné príslušenstvo)

Čo je v cene?

Obsah dodávky:

Podvozok F6 Air+ dve veľké (zadné) a dve malé otočné (predné)

Nadstavba naklikávacia vrátane striešky (otočná v smere,protismere)

Loop F-série s opierkou hlavy a antibakteriálnou podložkou sedadla 5-bodový bezpečnostný popruh s ochrannými vypchávkami

Madlo na použitie ako športový kočík

Ochrana proti vypadnutiu

Ochrana proti dažďu (pláštenka)

Čo sa dá dokúpiť?

Doporučené príslušenstvo (voliteľné):

Vymeniteľná teleskopická náprava s kolesami

Prenosná taška C1-Lift

Prenosná taška Compact

Hlboká vanička C3

Základný adaptér Baby Go 2/Maxi Cosi (pre uchytenie autosedačky Baby Go 2,Recaro Privia,Maxi Cosi Cabrio+Pebbles,Cybex Aton,Romer • SHR alebo vaničky C3)

Autosedačka Baby Go 2

Prebaľovacia taška No3

Slnečník

Sommerpaket I alebo II

Zatepľujúca vložka do prenosnej tašky

Redukčný adaptér pre uchytenie autosedačky Romer SHR Plus

Spomaľovacia brzda HB (napr. pri jazde dole kopcom) +40€

Rukávnik na zimu

Ochrana rukoväte

Magic Spray na udržbu kočíka

Prenosná taška C1-Lift alebo C2-Compact nie je súčasťou kočíka, je ju možné dokúpiť ako voliteľné príslušenstvo!!!

Striešku možno v zadnej časti rozzipsovať a predĺžiť/ UVP 50+.

Loopová vložka s CELL PUR penou s vynikajúcimi termoregulačnými vlastnosťami (v zime hreje v lete chladí).Kvalitné antibakteriálne poťahové materiály a odnímateľná hlavová opierka zabezpečujú maximálny komfort či už pri ležaní, alebo sedení.

OCENENIE pre F6 Air+ a F10 Air+

Ocenenie za inováciu získané za dva detské kočíky

Výrobca detských kočíkov Gesslein z Bavorska získal ocenenie Plus X Award až v troch kategóriách: modely F10 a F6 boli zakaždým za vysokú kvalitu, dizajn a funkčnosť ocenené celosvetovo najvyšším ocenením za inováciu v technológiách, športe a životnom štýle. Obidva detské kočíky, ktoré sa líšia len štandardnými pneumatikami, presvedčili porotu svojou multifunkčnosťou: stabilný podvozok z hliníka je možný kombinovať s taškou na prenášanie, detskou vaničkou alebo nadstavbou športového kočíka. Vďaka možnosti výmeny medzi pevnou prednou nápravou a flexibilnými otočnými kolieskami sú detské kočíky zvlášť komfortné pri výletoch do terénu a súčasne extrémne obratné pri nákupných vychádzkach v meste. Body pozbieral aj v dizajne, ktorý zákazníkovi umožňuje individuálne možnosti vybavenia v oblasti textílií. Zvlášť veľký význam prisudzuje medzinárodná a nezávislá odborná porota Plus X Award kategórii Vysoká kvalita. Táto pečať, ktorou boli detské kočíky F10 a F6 taktiež vyznamenané, znamená aj dlhú životnosť produktu a tým investíciu do budúcnosti. http://www.plusxaward.de/

Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie.

{"Obľúbené kategórie":[["Detské ponožkotopánky","https://detske-ponozkotopanky.heureka.sk/"],["Samolepky na notebooky","https://samolepky-na-notebooky.heureka.sk/"],["Tankvaky na moto","https://tankvaky-na-moto.heureka.sk/"],["Dojčiace korále","https://dojciace-korale.heureka.sk/"],["Čalúnenia, podsedáky a podušky","https://polstry-sedaky-a-podusky.heureka.cz/"],["Detské mikiny Vans","https://detske-mikiny.heureka.sk/f:6119:21425/"],["Detské stany pre dievčatká","https://hracie-domceky.heureka.sk/f:14130:110923;29674:29824263/"],["Dámske ružové body","https://damske-body.heureka.sk/f:20457:481374/"],["Postele 90x200","https://postele.heureka.sk/f:23311:8327704/"],["Hypoalergénne konzervy pre psov","https://krmivo-pre-psov.heureka.sk/f:28403:1;35765:31545058/"]],"Vybrané značky":[["Kočíky Asalvo","https://kociky.heureka.sk/f:8270:24265604/"],["Kočíky Jané","https://kociky.heureka.sk/f:8270:104012/"],["Kočíky Chipolino","https://kociky.heureka.sk/f:8270:69156/"],["Kočíky Coletto","https://kociky.heureka.sk/f:8270:129384/"],["Kočíky Nuna","https://kociky.heureka.sk/f:8270:109894/"]],"Ako vybrať najlepšie":[["Ako si vybrať telové maslo?","https://telove-masla.heureka.sk/poradna/ako-si-vybrat-telove-maslo/"],["Ako vybrať herné kreslo?","https://herne-kresla.heureka.sk/poradna/ako-vybrat-herne-kreslo/"],["Ako vybrať elektrokolobežku?","https://elektrokolobezky.heureka.sk/poradna/ako-vybrat-elektrokolobezku/"]],"Vybrané produkty":[["MAKRO - Valček na cesto","https://kuchynske-valceky.heureka.sk/makro-valcek-na-cesto_3/"],["Aircal Crystal 90","https://ohrev-vody-bazeny.heureka.sk/aircal-crystal-90/"],["COSTWAY Detský prebaľovací pult 4 v 1 s kolieskami, sivá","https://prebalovacie-pulty.heureka.sk/costway-detsky-prebalovaci-pult-4-v-1-s-kolieskami-siva/"],["Whirlpool WFO 3C33 6.5 X","https://umyvacky-riadu.heureka.sk/whirlpool-wfo-3c33-6_5-x/"],["Delphin Strong Carp Fluo Žltá 1200m 0,32mm 19,4lb","https://rybarske-vlasce-a-ocelove-lanka.heureka.sk/delphin-strong-carp-fluo-zlta-1200m-0_32mm-19_4lb/"],["Leifheit 71606","https://potahy-zehliace-dosky.heureka.sk/leifheit-71606/"],["Persil gel Sensitive pre citlivú pokožku 3,96 l 88 PD","https://prasky-na-pranie.heureka.sk/persil-gel-sensitive-pre-citlivu-pokozku-3_96-l-88-pd/"]],"Odporúčame":[["Apple iPhone 15","https://mobilne-telefony.heureka.sk/f:26540:34644595/"],["Apple Watch 9","https://inteligentne-hodinky.heureka.sk/f:26541:34738896/"],["Apple Watch Ultra 2","https://inteligentne-hodinky.heureka.sk/f:26541:34644606/"],["PlayStation 5","https://herne-konzoly.heureka.sk/playstation-5/"],["Lego","https://stavebnice-lego.heureka.sk/"],["Zimné pneumatiky","https://pneumatiky.heureka.sk/f:5428:13093/"],["Nábytok","https://nabytok.heureka.sk/"],["Oblečenie a móda","https://moda.heureka.sk/"]]}