Najnovšie recenzie zo sekcie Kočíky
- Otočenie sedenia v oboch smeroch,3 polohy chrbát,nánožník aj pláštenka v cene
- Kolesa. rapkaju
- Madlo kočíka je slabe
Ľahká manipulácia, ľahké zloženie kočíka. Kočík ide hladko aj po nerovnostiach.
- Relativne lahky
Medzi operadlami je vo vyske hlavy nekryta plastova suciastka, o ktoru sa pravidelne udieraju.
Za operadlami su plapolajuce plachty, ktore odfukuje vietor a pri kocikovani vydavaju suchotave zvuky.
Aretacia prednych koliesok je len pre srandu kralikov, kolieska zostanu zaaretovane asi tak desat sekund a potom sa odistia.
- Krásny
- Lahky
- Nevrzga
- Vhodny aj do zlého terénu
- Ľahká manipulácia
- Skoda, že plastenka, sieťka a držiak na pohar sa musia dokupovat samostatne
Šikovný, ľahko sa ovláda, zabera málo miesta či už na uskladnenie doma alebo v aute
Kocik som uz v minulosti mala avsak som ho predala ,ale zistila som ze bez neho nemozem byt takze som si kupila novy v ciernej farbe ,lahky skladny za mna naj kocik a pouzivame ho dokonca od 5mes da sa dat do uplneho lahu a aj ked kolieska vyzeraju male prejdu aj mensi teren
- Ľahučký, skladný, praktický kočík
- Priestranný, aj 2 ročné dieťa sa v ňom vie vyspať
- Poloha do ľahu + polohovanie nožičiek
- Ľahko sa skladá a zaberie málo miesta
- Pekný dizajn
Super kočík, kupovali sme ho ako druhý športiak skôr na cestovanie, výlety. Ale zapáčil sa mi natoľko, že ho využívame každodenne. Jedine čo by som mohla vytknúť je, že na kockách po námestiach kolieska “hrkotajú” ale s tým sa viac menej rátalo keďže je to skôr golfový/cestovný kočík. Ale nie je problém prejsť s ním aj po menšom teréne.
Ľahký, dobrá manipulácia
- Super manipulácia
- Pohodlný
- Skladný
- Vyššia váha
- Zatiaľ sme ho len zložili ale vyzerá super aj sa ľahko ovláda a skladá
- Nenašla som, uvidíme časom pri používaní
- Ľahký a šikovný
- Ľahký
- Krátka chrbtová opierka
- Kolieska pôsobia, že dlho nevydržia
- Dobre sa sklada a rozklada
- Kolieska hrkocu
- Latka je velmi tenka
- Strieska na bokoch je len na suchy zips a pride mi ze pri najmensom vetriku to odlepi
- Nie je tam priestor na upevnenie tasky ku kociaru, neda sa nijako zavesit
- kocik je na jeden klik rozlozitelby a zlozitelny, lahka manipulacia a velmi pritazlivy dizajn
Ľahký, spratný, priestranný, ľahúčko ide. Krásny vzor. Dcérke sa v ňom zatiaľ veľmi páči, rýchlo si zvykla
Som velmi spokojna ako s tovarom tak aj s rychlym dodanim . Ďakujem
- Kvalitne spracovane materialy
- Kocik je vyborny na cestovanie a na dedinu
- Vyborna manevrovatelnost
- Lahka a pevna konstrukcia
Tovar mi dosiel puknuty, poskodeny, cely kociar je dost nekvalitne vyzerajuci.. asi preto bol vo vypredaji.
- Je vhodný pre vysokých rodičov
- Kočík je perfektný, presne taký ako na obrázku
- Všetko sedí ako má, top kvalita - oplatí sa priprlatiť
Perfektný obchod, super komunikácia a kočík je úžasný
Zobrazujem 221 - 240 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Ďalšie »