Najnovšie recenzie zo sekcie Kočíky
- Dlhá strieška
- Nánožník, pláštenka, držiak na fľašku v balení
- Veľký nákupný košík pod kočíkom
- Dá sa dať do ľahu
- Vysoká rúčka
Zatiaľ som spokojná.
Veľmi pohodlný kočík. Spĺňa všetko čo by kočík mal mať. Veľká UV+50 strieška. Super ovládanie. Zmestí sa tam komfortne aj 3 ročné dieťa, za mňa veľká spokojnosť. Odporúčam všetkými 10 timi.
Výhodou je že môže byť sedačka otočená do smeru a proti smeru jazdy a fukacie kolesá
- Vysoká konštrukcia, ktorá je zároveň aj veľmi ľahká a jednoduchá manipulácia, vanička je tiež dostatočne veľká a aj športová časť .... my sme si prešli viacero obchodov, rôzne značky a pomer kvalita a cena nám prišlo toto najrozumnejšie ....
- Je ľahký rýchlo sa skladá a rozkladá sme s ním veľmi spokojný odporúčam každému
Nemame polstrovanie na popruhy tym padom to dcérke nieje pohodlne.
- Ľahké ovládanie,prejde všetky terény
- Skladný
- Skladanie 1 rukou
- Dá sa dať do úplného ľahu
- Veľká strieška
- Maximálny sklon operadla je skôr poloľah ako sed. Čo nie je veľký problém, pretože ak chce dieťa sedieť vystreté drží sa madla.
- Váha nákladu v nákupnom košíku visí iba na textile, nie je podopretá o žiadnu časť konštrukcie. Preto ho radšej nepreťažujem.
- Terén zvláda v rámci možností, ale nie je to terénny kočiar.
- Super odpruženie, tešíme sa s kočíkom do terénu, je veľmi ľahučký, vzdušný, ľahká ovládateľnosť, veľmi kvalitné brzdy a nastaviteľné ležanie a madlo.
- Vraj predné koliesko nie je vhodné na veľmi dlhé a časté korčulovanie a turistiku, pretože je uložené v plaste a nie v kove... nie sme extrémisti, ale hádam bežnú záťaž a frekvenciu športovania vydrží. Uvidíme.
Som veľmi spokojná
- Je skvelý
- Ľahko skladateľný, na dlhšie cesty
- Dobre skladatelny, male rozmery po zlozeni, vyssia bugina, dobre manevrovatelna, super pomer cena a kvalita. Za mna absolutna spokojnost.
- Vyborne sa ovlada
Nič
- Veľmi ľahký
- Rýchle skladanie
zatial v pohode
Kočík je úžasný krásny a ľahučký som s nim veľmi spokojná. Dokonca sa veľmi jednoducho skladá aj rozkladá je proste super.
- Kočík je ľahučký krásny a veľmi jednoducho sa dá zložiť aj rozložiť. Som s ním zatiaľ veľmi spokojná Určite odporúčam a veľmi dlho ho využijeme.
- Je proste úžasný...
- Kocík je krásny
- Funkčný
- Doplnky v cene
- Pomer cena - kvalita OK
- Pri prvom použití sa prehla opierka na nohy (keď dieťa leží), nakoľko je to len plast obalený látkou
- Na zámkovej dlažbe trochu hŕka
Kúpila by som si ho znovu vzhľadom k cene
Zobrazujem 401 - 420 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Ďalšie »