Najnovšie recenzie zo sekcie Kočíky
- Je ľahký, dobre skladny
- Veľmi dobre sa s ním manipuluje
- Zatiaľ som nenašla žiadne
- Priestranný
- Veľký košík
- Dobrý systém sklápania opierky
- Dobrá poloha madielka
- Priestranný, skladný, pláštenka dobre sedí
- Možnosť zakúpenia hlbokej korby
- Košík sa nedá jednoducho odobrať (ako to býva zvykom u iných poľských kočíkov), pretože je priskrutkovaný
- Materiál nie je úplne najkvalitnejší
- Pláštenka sa nedá použiť spolu s nánožníkom
- Trošku horšia manipulácia hlavne pri nadvihovaní predných kolies cez prekážku
S kočíkom som celkovo spokojná. Vyhovuje mi hlavne obrovský košík, keďže na prechádzky potrebujem toho zbaliť dosť veľa (2 deti). Kočík má svoje "muchy", ale v pomere cena/kvalita som spokojná. Ešte sa časom ukážu všetky pre a proti. Dizajnovo sa mi kočík páči a nemá ho každá druhá mamička
- rychle skladanie, prakticky, skladny, lahky
- pekny design
- lahko ovladatelny
malo odpruzeny, tvrde kolieska, narazy su tlmene, ale nie ako pri nafukovacich kolieskach
- Kočík je dosť veľký, výškovo výhodný, mal slušnú výbavu preto som ho objednala
Detský kočík, ktorý som obdržala nemal sieťku proti
hmyzu, nemal pláštenku, pumpu na fúkanie kolies
a taktiež nemal brzdiaci systém na zadné kolesá,
hoci tieto veci majú byť súčasťou kočíka. Preto
som ho reklamovala dňa 3.6.2020. Doteraz nemám
odpoveď.
- Cena, kvalita za nas velka spokojnost
- Skvelá manipulácia, krásny vzhľad
- Nevýhodou je , že opierka chrbátika sa zdvíha s dieťaťom
- Pevnejšia strieška
- Lepšie uchytenie spodného koša
- Ochrana zapínania
zatiaľ len odskúšaný, ale pre ostatných zákazníkov by som chcel uviesť, aby sa nedržali úplne videa. stačí jemné stlačenie pri skladaní aj pri rozkladaní kočíka
- Materiál na výrobku
Dieťa je v ňom spokojné
- Veľké kolesá
- Krasny tvar kočíka
- Všetko ako má byť
- Kočík stále doma nemám prešlo už 10 dní čo som objednala a zaplatila a stále nič veľmi dlho sa čaká na tovar pre mňa ke to dosť nevyhovujúce
Rada by som ohodnotili produkt žiaľ nemôžem ešte ho doma nemám prešlo 10 dní o uzatvorenie objednávky plus aj platbu som uhradila a kočik stále nemáme doma
Roan 2-kombinácia Emma E54 2017
Sonina V.
Pridané: 23. mája 2020
(naposledy upravené 16. augusta 2020)
- Krásny vzhľad, veľká vanička, skvelé odpružený
- priestranny a napriek tomu lahky, skladanie a rozkladanie jednou rukou, nadherny dizajn, velmi pohodlny pre dietatko
Joolz opat nesklamal. Pohodlny, lahky, kocik v nadhernom dizajne. Kvalitne prevedenie, lahky a pritom velmi stabilny a pevny. Pre dietatko velmi pohodlny a priestranny, opierka pamatova pena vhodna aj pre vascie dieta. Opierka v idealnom uhle aby si dietatko kvalitne pospalo. Velka strieska s moznostou predlzenia s vetranim. Velmi lahko sa s nim manevruje, odporucam vsetkym mamickam, ktore este vahaju. Nebudu sklamane. Hravo zvladne aj narocnejsi teren. Idealny do mesta aj na prechazdky prirodou. Zlozi a rozlozi sa lahko jednou rukou. Velky odkladaci priestor pod kocikom. Velmi lahky na prenesenie. Joolz Aer je laska a zaroven uzasny pomocnik v beznom zivote s babatkom :) .
Jednoduchý, ľahko ovládateľný, cenovo výhodný, maximálna spokojnosť
- Pekný , ľahko skladateľný a ľahko ovladateľný, veľa uložného priestoru
- Veľké kolieska
velmi pekny mame ho uz objednany tesime sa nan az nam dojde.
Kočík spĺňa všetky atribúty čo sľubuje výrobca. Je zhotovený z kvalitných materiálov, čo je vidieť aj cítiť.
Krátke miesto na nohy.Nebude si ich mať kam dať keď bude väčšia
Zobrazujem 421 - 440 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Ďalšie »