Najnovšie recenzie zo sekcie Kočíky
- Kvalitní pevná konstrukce
- Měkká polstrovaná prostorná korba
- Opravdu úsporné složení
- Perfektní a jednoduché sestavení
Tento kočárek rozhodně doporučuji, jednoduché složení i rozložení, dá se složit opravdu skoro na placku.
Úžasná barva. Pevná konstrukce a hlavně prostorná korba.
Produkt spĺňa všetky kritéria, kt. uvádza predajca.
- Ľahký, spratný
- Dobre prejde aj po rozbitých chodníkoch
- Dobra manipulácia
- Výškovo nastaviteľná rukoväť - vhodná aj pre vysokých
- Skladny, lahky ale napriek tomu priestranny pre dieta
- Kočiar sa naozaj ľahko skladá aj rozkladá, nezaberá veľa miesta
- Látka na strieške je dokrčená
- Chýba odpruženie kolies
Neodporúčam kupovať ako jediný kočiar, jedine ako cestovný. Mala som čo robiť prejsť s ním po sídlisku. Tie kolieska sa s nafukovacími nedajú porovnať. Celý čas v ňom niečo praskalo.
- Prejde hocijaky teren
- Vhodny na travu, ale aj na sneh
- Pohodlny
- Velky odkladaci priestor
- Lahka manipulacia
- Trosku vacsi rozmer, ze sa zle dava do vytahu v panelaku, inak nic
Som spokojna. Za tie peniaze super kocar na behanie a vychadzky po hocijakom terene.
super kočik
- Ľahky dobre manipulovateľný
- Užší
EASYWALKER Jackey sand taupe 2022
Pridané: 16. januára 2023
(naposledy upravené 16. januára 2023)
Zakúpený v mravček.eu
Tvrdé kolieska, odpruženie mi moc nevyhovuje
- Je lahky, len 7,6kg
- Krasna farba
- Velke kolieska napriek nizkej vahe
- Lahko skladatelny
- Dostatok miesta v kosiku
- Uzky
- Je az do 22kg
- Kocik sa neda nastavit do uplneho sedu
- Vyborna kvalita
Velmi dobra manipulace s kocikom❤️ krásná farba a kvalitny materiál perfektna komunikace a rychlost dodania na predajnu a na pre dajni profesionálové ,kteří vysvětli vše do detajlu a vždy s usmevom na tvari malo kedy se stretnete s takovým prersonalem takže radost nakupovat
Hauck Colibri Melange Rose 2022
Pridané: 18. decembra 2022
(naposledy upravené 18. decembra 2022)
Zakúpený v Brendon Slovakia
- Ľahký, pekná farba
- Spokojnost
Kvalitný výrobok za super cenu aj s príslušenstvom. Zaujímavá netradičná farba. Spĺňa všetky očakávania. Dostatočný priestor v hlbokej aj športovej časti. Výhodou je aj výškové nastavenie vaničky vďaka priloženým adaptérom. Polohovanie chrbtovej opierky v hlbokej i športovej vaničke, navyše športová časť umožňuje polohu do úplného ľahu. Hlboká vanička má dostatočne zabezpečené odvetrávanie vďaka vetracím okienkam aj odvetraniu pod matracom. Možnosť športovej časti osadiť ju v smere aj protismere jazdy. Plné gumené kolesá s dostatočným odpružením, možnosť zaaretovať ich v jednom smere jazdy. Nožná brzda, ktorá neničí obuv. Priestranný vyberateľný nákupný košík.
- Maly
- Dobrá cena a kvalita
- Lahky
- Super sa ovlada
- Predlzene lezanie
- Kvalitne materialy
- Kočiarik sme zatiaľ len vybalili, čakáme na možnosť jeho vyskúšania :). No po rozbalení sme boli milo prekvapení, sppnil naše očakávania, je to topka.
Zatiaľ žiadne.
Zobrazujem 101 - 120 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Ďalšie »