Najnovšie recenzie zo sekcie Kočíky
- Krásny kvalitný kočík
- Lahko sa skladá
- Ľahučký
- Jednoduché ovládanie
Krásny športový kočík, ľahučký, jednoducha manipuláciu a skladný
Veľká spokojnosť, ľahká manipulácia.
- Kocik sa dobre skladá, do mesta idealny
- Predne kolieska sa po polroku vyhegali, lietali kade tade a nakoniec pri schádzali z obrubnika na cestu sa koliesko odlomilo, samozrejme reklamácia neuznana
Kocik je do mesta fajn, nie je však na používanie každý deň... nezvládne ani inú ako asfaltovu cestu, trasie sa aj na zámkov ej dlažbe až sa predné kolieska vyhegaju a nakoniec odlomia.
- Kvalitné prevedenie
- Jednoduchá manipulácie
- Doplnky
Suciastka na zadnom koliesku sa po 20 pouzitiach opotrebovala. Obchod mi vsak poslal novu, zdarma a rychlo
- Krásny dizajn
- Konštrukcia pevná
- Celkové prevedenie
- Príslušenstvo
- Šetrný k životnému prostrediu
- Pripomína ze pitná voda je dôležitá
- Kočiar je ľahký
- Dobre sa s kociarom manipuluje
- Kočiar je dobre skladny
- Ma krásne farby
- Je odpružený čiže si dobre poradí s nerovnostou na ceste
- Ma veľký nákupný košík pod kociarom
- Nesedela nám strieška, nechcela zaklapnut a ani na predajni s inými kociarmi to nešlo
- Medzi strieškou a vaničkou je trocha veľa voľného priestoru kde treba používať niečo ako plienku aby tam bábätku nefukalo.
Kočík je priestranný a pohodlný, veľmi odolný (voči deťom) a má veľké zadné kolesá, vhodné aj pre náročnejší terén. Ako jeden z mála má kapacitu do 22 kg, čo ho podstatne zvýhodňuje, v prípade trochu väčších detí.
- Perfektné že je to 3 v 1, ľahký, manipuláciu ľahká, bohatá výbava ako plášť do dažďa, sieťka proti hmyzu, držiak na fľašu, taška
- Kocik je velmi ľahučky
- Ľahko sa skladá a ma.male rozmery
- Pekná farba
- Neda sa nastavit vyska madla
- Za tú cenu, super kočík. Predtým sme mali kinderkraft cruiser, no oproti tomu je to väčší, masívnejší a pohodlnejší kočík.
- Veľká strieška a nánožník je tiež veľmi praktický.
- Odporúčam
Zvažovala som dlho tuto kúpu, kedze predtým sme mali Thule Urban Glide..( najlepsi kočík na svete—-fakt!!!) len sa nedal otáčať v smere a protismere jazdy.
Thule je fajn kvalitná značka,ale nie lacná ..preto sme sa rozhodli pre dalsi model od Thule..kočík hodnotím zatial pozitívne..jedine co ma na ňom štve..vlastne skoro na vsetkych..su tie nezmyselne penové kolesa..pre mna su velmi hlučne a nemam ich rada ( Urban-nafukovacie) ..
Inak je to super kočík..ale popracovali by som na detailoch viac trosku..a vzala si príklad od súrodencov značky Thule..
Produkt avsak odporúčam ..Thule je Thule :-)
- Ľahký kocik
- 3 kombinácia za výhodnú cenu
- Športová časť a vanička v jednom
- Kolesá vyzerajú schopné a je odpruženy
- Bála som sa ze to bude hrkálka kocik ale milo ma prekvapilo že nieje zvládol aj kamenný terén
- Škoda ze farba bola len tmavá
- Nemám žiadne
Za mňa som spokojná. Čítala som veľa recenzií ale cena bola dobra tak som sa rozhodla kúpiť a teraz som fakt spokojná
Je ľahký. Skladá sa jednou rukou. Je otocny oba smery co je plus a nieje to hrkálka. Zatiaľ je to top uvidíme po užívaní ako bude
Odporúčam
- Tovar zodpovedá cene - je pekný, všetko funguje ako má, len miestami horšie spracovanie plastov.
- Jednoduché skladanie.
- 4 polohy, od ležania až po sedenie.
- Miestami horšie spracovanie plastov - nič hrozného.
- Kolesá by mohli byť aj nafukovacie - tie penové z výroby sú dosť tvrdé.
Káričku odporúčam, uvedené nedostatky nie sú nič závažné, cena je jednoznačne super za to čo dostanete.
- Ľahký
- Odprúženie
- Možnosť polohovať vaničku
Zatiaľ samé pozitíva, ľahko sa skladá a rozkladá. Mínusy momentálne žiadne.
- Jednoduché skladanie
- Vhodný aj na každodenné rýchle presúvanie sa po meste alebo do obchodu
- Pomer cena/kvalita/využitie je fajn
- Skladný do auta, alebo niekde v rohu na byte
- Možné uložiť v batožinovom priestore v lietadle (odskúšané v Ryainair
- Neutrálna farba
- Ku kočíku sme si dokúpili organizér a držiak na nápoje. Je super, že je možné ho skladať aj s použitím daných komponentov.
- Prijal by som to, ak by mal tento kočík popruh cez rameno (ako napríklad drahší kočík yoyo babyzen)
- Veľmi ľahký ,pohodlny
- Ľahký
- Pohodlný
- Ľahko skladatelný
Super velka spokojnost
Zobrazujem 121 - 140 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Ďalšie »