Najnovšie recenzie zo sekcie Kočíky
- Velmi priestranny
- Ľahký, dobre ovládateľný kompaktný kočík.
- Pružný
- Pohodlný
- Kompaktný
- Manévrovateľný
- Ľahko sa skladá a je aj video inštrukcia
- Pekný, krásny, štýlový
- Není sieťka iba pršiplášť
- Malý nákupný košík
- Nedá moc sklopiť strechu, cc dá ju trochu rozšíriť, ale iba trochu
Za takú cenu tento kočík je súper! Sme s manželom spokojní, nevieme dočkať keď ho vyskúšame s bábätkom. Dúfajme že dlho nám vydrží bez problémov!
- Kvalitne materiály
- Praktickosť
- Elegancia kočíka
- Pevná konštrukcia
- Velke kolesa
- Vela priestoru pre dieta
- Dobre sa s nim manipuluje
- Velmi dobre a rychlo sa sklada
- Velky kosik
- Zatial som nenasla
Kocik mam zatial iba tyzden, ale velmi sa mi paci. Velmi dobre sa s nim manipuluje, zvladne aj horsi teren.
- Lahky
- Ľahká manipulacia
- Variabilita
- Kvalitné vypracovane
Tovar zabalený v jednej obrovskej krabici avšak jednotlivé častý sú zabalené bezpečné aj pri nešetrnom zaobchádzaní.
Samotný kočík je kvalitné vypracovaný ako by sa od takej firmy, akou Cybex je, čakalo. Jednotlivé diely pekne pasujú.
Uvidíme v akcii ako si poradí so všetkými nástrahami
Lahucky, lahko zlozitelny, pekny kociarik na cestovanie dokonaly
- Dofukovacie kolesá
- Ľahká manipulácia
Vyzerá ok, kolesá sa dajú dofúkať takze zvládnu aj horší terén. Super že sa dajú vymieňať striešky.
Lehký, skladny kočárek. Vhodny na cestování
- Spratný, ľahký, pevný
- Všade sa zmestí
- Strieška je labilnejšia
- Lahucky
- Krasna farba a kvalitne spracovanie
- Obojsmerny
- Dobre odpruzeny (ale do mesta, nie do prirody)
- Dlha strieska
- Super brzda s farebnym znacenim
- Fajn kolesa
- Dobre sa ovlada aj v uzsich ulickach v obchode
Korbicka je dost kratka, kupovala som pre 7 mes.dceru, ale pokusne som usadila aj syna (3,5 r., 95 cm a 13,5kg) a teda kostatujem, ze urcite nie je vhodny pre deti az do 4 rokov, pretoze sa tam uz teraz nezmesti , a to nie je na svoj vek nejaky velky
Madlo mohlo byt dlhsie, ked mam pripojeny skejtik pre syna, vojde sa mi tam len tak tak
Vetranie mohlo byt vyriesene na magnet, nie na suchy zips...budi to dieta :)
Plastenka nie je v cene
Velke rozmery po zlozeni, zabera vela miesta v aute
- skladnosť
- ľahká ovládateľnosť
- dlhšia chrbtová opierka
- odnímateľné madlo
- malé kolesá
- Ľahká manipulácia
- Krásny dizajn
- Väčšie kolesá aj do terénu
Kočík využívame ne cely tyzden, za nás zatial veľká spokojnosť.
Super kočik
- Ľahký a skladny
- Presne podľa popisu, všetko spĺňa
- Podľa nás nepôsobí lacno, ako sme sa dočítali v iných recenziách
- Čakali sme že bude skôr len na leto, ale s teplým fusakom úplne v pohode dáva aj nízke teploty
- Pár krát sa nám už stalo že sme pri chôdzi kopli do brzdy a kočík sa zastavil
Ľahké skladanie kočíka, prehadzovanie jednotlivých časti tiež jednoduché, extra ľahká vanička, ovládanie kočíka je taktiež veľmi príjemné, jednoduché. Farba úplne podľa očakávania.
Odporucam
- ľahko sa ovláda
- vodeodolný materiál
- reflexné prvky
- strieška, ktorá sa dá predĺžiť
- sieťka na strieške
- zlá prístupnosť ku košíku
Hľadala som kočík, ktorý by spĺňal moje požiadavky, ale stále sa nájdu plusy a mínusy. Aj keď píšu, že je veľký kôš s ľahkým prístupom, podľa mňa to tak nie je, mohla by byť aj lepšia dostupnosť ku košíku, ale zvykla som si. Keď ju polohujem, musím dávať pozor aby mala rovno chrbátik, stalo sa mi, že pri dvíhaní za pás bola šikmo opierka, treba pozrieť či je rovno. Kolesá sú fajn, ale trasie kočík na štrku, na kamienkach, predtým som mala športový kočík z trojkombinácie a mal nafukovacie kolesá, čo bola výhoda tých nafukovacích tlmilo lepšie.
Materiály kocika sú vynikajúcej kvality,má vychytavky co sme chceli ako predlzena strieska ako na sportiaku tak aj na vanicke,bezudrzbove vcelku masívne kolesa...kocik je kompaktný zmesti sa aj do menšieho vytahu so zatahovacimi dverami úplne pohodlne,ma veľa príslušenstva,sklapa sa so športovou časťou ako v smere tak aj proti smeru jazdy.Sedacka cybex vyzerá veľmi kvalitne a obchod nám ju doručil (síce až na druhykrat) v krajšej svetlosedej verzii ktorá nebola originál ku kociku ktorý mame v Iron graphit. Kocik je za tu cenu to najlepšie čo som na trhu nasla,ak nechcete dat za kocik tisícku...jedine mínus z môjho pohľadu ze nemá polohovatelnu vaničku a ze vôbec nepruzi t.z hajkanie nehrozí jedine do strán ale zrejme je to daň za tie kolesa...kocik odporúčam aj vizualne veľmi elegantný.
Jednoduché zloženie, kočík je ľahučký, spokojnosť ☺️
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »